Søger du efter en parterapi nær København og Lyngby? Når jeg hjælper par med et ’partjek’, er det for at forebygge, at I for alvor kommer langt væk fra hinanden. Problemer i parforholdet skal nemlig helst tages i opløbet, mens I som par stadig magter at arbejde jer tilbage til det, der engang var så godt. Jeg står klar til at hjælpe jer med netop dette nær Lyngby og København.

Parforholdet kan ikke sættes på automatpilot – det skal plejes og tages alvorligt ligesom alle andre relationer. Det kræver en indsats fra jer begge to, og jeg kan som parterapeut hjælpe med at undersøge, hvad der virker godt for jer, og hvad der ikke rigtigt fungerer. Både for hver enkelt af jer som menneske og for jer som par. Det handler blandt andet om, hvordan jeres kommunikation er, hvilke værdier I hver især har, og hvilke grænser der er vigtige.

Jeg vil som parterapeut øge jeres opmærksomhed på, hvad det er, I gør ved hinanden og ved jer selv. Med den opmærksomhed vil det vise sig tydeligere, hvem I er som par. Og I vil selv blive i stand til at finde nye gode veje at være sammen på, lytte til og respektere hinanden. I vil få en række værktøjer med jer, som I kan bruge igen og igen.

Hos mig er der ingen given opskrift på et godt parforhold. Jeg styres ikke af fordomme og ønsker ikke at løfte pegefingre. Jeg er af den overbevisning, at der kan løsnes op for langt de fleste udfordringer i et parforhold. Hvis man får den rette opmærksomhed på dét, der udfordrer netop jer. Det kræver en fælles indsats. Hvor I begge vil være med til at kigge indad og vil kæmpe for at nå hinanden igen på kærlig vis.

Parterapi handler også om at vise sin sårbarhed og at være ærlig, og det øver vi os også på i terapirummet.

Få hjælp til at tjekke dit parforhold – Kontakt mig for parterapi nær København og Lyngby

Parterapi foregår oftest som et forløb, der kan strække sig fra kortere perioder til længere. Nogle par går i terapi på ugentlig basis, andre en gang om måneden. Det kommer an på jer og jeres muligheder.

Mange af de par, jeg har haft i partjek, har givet udtryk for, at de oplever en effekt allerede efter første session. At tingene ligeså stille og roligt begynder at blive mere overskuelige og forståelige.

Vil I høre nærmere om hvordan jeg kan hjælpe med parterapi nær Købenavn og Lyngby? Så er I meget velkomne til at ringe på 51 53 60 10 for en uforpligtende samtale eller kontakt mig online.
Udover at tilbyde parterapi tilbyder jeg bl.a. også behandling af stress, depression og angst.