Kompetent psykolog til unge

Søger du en psykolog til unge mennesker, der har det svært?

Som ung kan man have det svært af mange grunde, og så kan det være rart at have nogle at snakke med. Her kan jeg som psykolog og ungdomsterapeut hjælpe. Jeg befinder mig i Charlottenlund, men arbejder også med folk fra Gentofte, Lyngby og Hellerup.

Kender du til nogle af disse problemstillinger?

  • Usikkert eller lavt selvværd
  • Svært ved at hvile i sig selv 
  • Angst for eksamen eller generel præstationsangst
  • Usikkerhed omkring valg, identitet og egen fremtid
  • Tendens til usikkerhed i sociale sammenhænge

Dette er blot nogle af de problematikker, som der sættes fokus på i behandlingen i PigePower-programmet som er et psykolog program til unge nær Lyngby. Vi arbejder primært med styrkelse af selvværdet, hvilket vil kunne øge din trivsel i sociale-, eksistentielle og uddannelsesmæssige sammenhænge. Generelt udgør et godt og robust selvværd en vigtig kilde til modvirkning af stress, angst og usikkerhed i livet. Der sættes i dette program derfor fokus på at booste dit selvværd og generelle trivsel. 

Der tilbydes både individuel samtaleterapi samt gruppeterapi. Disse terapiformer kan kombineres eller benyttes hver for sig.

Individuel terapi 

Ved individuelle samtaler tager vi i en hyggelig og tryg atmosfære hånd om de personlige problemer, som du går tumler med i dit liv. Du får mulighed for at drøfte dine problemer med en fagperson, som har stort kendskab og erfaring med unge og deres problemstillinger. 

Gruppeterapi

Som del af ungerådgivning hos powerpige-gruppen får du mulighed for at spejle dig i ligesindede piger, som står over for lignende problematikker. Gruppeterapien muliggør en udveksling af erfaringer og råd fra praksis såvel som teorien.

Endvidere vil der blive introduceret konkrete værktøjer til at øge dit selvværd, hvilket alt sammen vil finde sted i en god, tryg og ikke dømmende atmosfære. Som autoriseret ungdomsterapeut og psykolog til unge sikrer jeg mig selvfølgelig, at de unge føler sig i trygge med hinanden i gruppen.

Praktisk information om ungerådgivning

Gruppen, bestående af cirka 7-8 piger, mødes hver anden onsdag mellem 16:00-18:00 i Charlottenlund. Her vil der blive serveret kaffe, te, kage og frugt samt en hyggelig og afslappet stemning. Møderne vil foregå på mit klinikkontor på Charlottenlund Station, hvilket er nemt tilgængeligt med offentlig transport lige til døren.

Prisen for 6 møder af 2 timer (samlet 12 timer) vil udgøre 4900 kr. Desuden vil der være mulighed for at få et tilskud fra Sygeforsikring Danmark. Derudover vil dine forældres sundhedsforsikring eventuelt kunne dække hele beløbet.

Kontakt din ungdomsterapeut og psykolog til unge nær København

Har du behov for at tale med en psykolog til unge nær København? Så er du velkommen til at kontakte mig eller ringe på tlf: 51 53 60 10. Så kan vi tage en snak om, hvordan jeg kan være behjælpelig. Som del af ungerådgivning kan jeg hjælpe hvis du bl.a. lider af lavt selvværd, eksamensangst eller mistrivsel.