Nære relationer er afgørende for, at vi trives som mennesker. Du vil gerne leve dit liv fuldt ud og opleve den store kærlighed. Du vil gerne elske lidt mere og måske også blive elsket endnu højere. Det er muligt – også i dit nuværende parforhold.

Jeg kan som parterapeut øge dig og din partners opmærksomhed på, hvad I gør ved hinanden gennem jeres kommunikation – med fokus på kærlighed og omsorg for hinanden. Med øget opmærksomhed får I et tydeligere billede af, hvem I er som par, og hvordan I kan nærme jer hinanden. I bliver mere opmærksomme på, hvordan I kan vise kærlighed til hinanden – også når der opstår konflikter.

Det handler om at blive mere bevidste om, hvordan I som par får det bedste frem i hinanden. Hvordan I sammen opnår harmoni, også når udefrakommende begivenheder modarbejder harmonien. Kærlighed handler blandt andet om tiltrækning og om, hvordan I fastholder den. I må gerne udvikle jer i parforholdet – også hver især. Vi arbejder med opmærksomhed på, hvordan I skaber plads til, at I hver især – og sammen – udvikler jer i parforholdet.

Parterapi handler også om at vise sin sårbarhed og at være ærlig, og det øver vi os også på i terapirummet. I vil få en række værktøjer med jer, som I kan bruge igen og igen.

Hvordan gør jeg?

Det er positivt og glædeligt, at I som par ønsker at styrke jeres kærlighed og elske lidt mere. Jeg vil som parterapeut hjælpe jer til at arbejde med at styrke jeres kærlighed og parforhold.

Hør nærmere om, hvordan du kan styrke de vigtige følelser i dit parforhold. Ring på 51 53 60 10 for en uforpligtende samtale eller kontakt mig online.