Ved lavt selvværd tvivler man på, at man er noget værd som menneske. Hvis du går rundt med en grundfølelse af at være mindre værd, kan det have store konsekvenser for dit liv og velbefindende.

Det lave selvværd kan både påvirke dit humør, din selvtillid og din psykiske sundhed i øvrigt.

Der kan være mange årsager til, at man har et lavt selvværd. Ofte stammer følelsen fra den tidlige udvikling i barndommen, hvor man ikke har fået tilstrækkelig positiv bekræftelse.

Sådan hjælper jeg dig

Følelsen af lavt selvværd skyldes de tanker, du har om sig selv. Som psykolog fokuserer jeg på at arbejde med de tanker og handlemønstre, der er med til at skabe det lave selvværd, og derigennem skabe mere konstruktive tanker og adfærdsmønstre.

På den måde vil selvværdet blive styrket, og der vil blive dannet en mere robust grundfølelse, hvor positive og styrkende tanker har overtaget.

Vil du booste dit selvværd?

Er du dreng eller pige og er du mellem 16-24 år? Bliv en del af min individuel- eller gruppeterapi, hvor du vil lære at arbejde med din selvtillid samt styrke det.

Jeg har stor erfaring med terapi af unge, der har specialevanskelig- heder, præstationsangst, stress og selvværdsproblemer. Jeg arbejder ud fra flere forskellige metoder og tilpasser i samarbejde med mine klienter behandlingen, så den passer bedst til den givne problemstilling.

Jeg tilbyder terapi for unge og voksne både individuelt og i grupper.

Ønsker du at mere information eller kunne du være interesseret i terapi?

Hør nærmere om, hvordan du kan styrke dit selvværd. Ring på 51 53 60 10 for en uforpligtende samtale eller kontakt mig online.